Thai massage døgnåbent erotisk massage til mænd

thai massage døgnåbent erotisk massage til mænd

viser os at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst. Vores tantramassage bygger på sexuel kontinens som er vejen til beherskelse af den erotiske energi og dermed også er vejen til uendelig ekstase. Body-to-body vil sige at massøren bruger bruger sin egen krop til at give massagen med; hænder, arme, krop, bryster og ben. Du vil dermed også opleve en langt større selvtillid som mand, og en få en følelse af virilitet, gennemslagskraft og styrke på alle områder af livet.

Thai massage døgnåbent erotisk massage til mænd - Thai massage

Efter massagen er der tid til at sidde med massøren og få noget vand og lidt frugt, og her er du velkommen med spørgsmål eller hvis du har lyst til at fortælle hvad du har oplevet undervejs. Det er en oplevelse der får dig til at føle dig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper dig til at slippe tankerne og blive eet med din nydende og sansende krop. Sådan foregår massagen: Så begynder massagen, som er en tantrisk body-to-body-massage, der vækker og skærper dine sanser, og som også vækker og løfter din erotiske energi og spreder den ud i hele din krop, og dermed giver dig mulighed. Der vil være tid til en ordentlig samtale om hvad du har på hjerte. Du vil også opleve hvordan tantramassagen kan hjælpe dig til at slippe det målorienterede og i stedet lære at være tilstede i nuet, og hvordan du gradvist kan lære at mestre din sexuelle energi uden at undertrykke den. Jeg tilbyder: Olie massage, fuldpakke,69, B2B,bj without, Anal, Superfrench, megafrench, pussy sliding, come in face, tongue kiss,. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden.

Tantramassage til Mænd: Thai massage døgnåbent erotisk massage til mænd

Du vil opleve i massagen at din erotiske energi bliver vækket på en måde der løfter den og fordeler den så du kan modtage intens nydelse og opleve intens lyst uden at bølgen knækker og du får udløsning. Du kan snart møde mig i min butik i Aarhus. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. Det betyder også at udfordringer som rejsningsbesvær og for tidlig sædudløsning kan afhjælpes gennem tantramassage. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Du vil undervejs opleve bølger af energi gennem hele din krop og hele dit sind, og hvordan denne energi vækker, healer, glæder og løfter dig. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. Der hvor andre taler om happy ending tror vi på never-ending happiness. Du er nøgen under massagen, mens din kvindelige massør er iført g-streng, som hun beholder på under hele massagen. Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. . Hvis du ønsker det kan massøren give dig en kort intro til hvordan vi arbejder med energien i tantra og hvad du kan forvente at opleve undervejs. Evnen til at være fuldstændigt til stede i nuet i den sanselige oplevelse er den bedste træning for en mand der vil være multiorgastisk og helkropsorgastisk. Spirituel Vækkelse - hvor du bruger energien fra massagen til at udvide din bevidsthed så du bliver eet med den universelle bevidsthed, med sigte på at blive et med den universelle bevidsthed, så du kan slippe alle dagligdagens. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom. Praktisk information: En tantramassage i Tantra Templet starter med at du aftaler en tid til massage, og når du så møder op i vores smukke tempel bliver du modtaget af din kvindelige massør, der har gjort et smukt rum klart til jeres massage.

0 tanker om “Thai massage døgnåbent erotisk massage til mænd

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *