Taletidskort udland frække billeder af kendte

på Instagram. Jeg håber bare, at folk kan lide billederne. 18 år efter, at brystbomben Anna Nicole Smith gjorde vejene usikre i Skandinavien med store billboard-reklamer for H M, er det nu den superlækre Triana Iglesias. 16:14 Brødebetynget ægtemand: Jeg havde sex med barnepigen 'Jeg er ligeglad kommenterede plastik-princessen det, da hun blev gjort opmærksom på lovbruddet. I denne omgang af lækagesagen er det navne som skuespillerinden Anna Kendrick og den eftertragtede supermodel Cara Delevingne, som er ofre for det spektakulære læk af billederne af afklædte stjerner. A post shared by Julie Zangenberg juliezangenberg) on Jun 12, 2017 at 7:38am PDT. Skuespillerinden er onsdag vendt hjem til Danmark, fremgår det af et billede på Instagram. August på en mexicansk restaurant in Mill Valley, Californien, der ligger få kilometer fra skuespillerens hjem. Nogle af kendisserne, som optræder nøgne på nettet, er blandt andre Rihanna, Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson og Kim Kardashian. Se billederne her, kalenderen kommer i handelen til en pris 13,99 pund, og billederne er taget på en familie-strand i Miami, hvor det er lovformeligt forbudt at være nøgen. Her sad den Oscar-vindende skuespiller og nød et måltid med sin kone Susan Schneider. 08:23 Model vil sagsøge Apple efter nøgen-læk. Og det er ikke kun 'det sidste billede af Robin Williams der er verdenskendt. Zangenberg har i følge, ekstra Bladet taget en velfortjent pause. Og selv om hackerne efter alt at dømme har fået billederne ved at skaffe sig adgang til de kendte kvinders iCloud, som er Apples officielle opbevaringssted for filer på internettet, så nægter selskabet i en pressemeddelelse, at de bærer skylden for lækket. Se også: Barnepige tordner mod sexbombe: Du er afskyelig!

Taletidskort udland frække billeder af kendte - 10 fr

LÆS OGSÅ: Chok i Hollywood: Robin Williams er død. Jeg håber ikke, at jeg vil være årsag til nogen trafikulykker. Et af de sidste billeder af Good Will Hunting-skuespilleren blev taget. I gamle dage - det vil sige for en halv snes år siden - var hun aldrig bleg for at smide kludene helt. De senere år er hun gået tilbage til sit fødenavn, Katie Price, og så har hun - som regel, i hvert fald - sørget for at bevare lidt tøj på, når hun har stået model til, i øvrigt stadig frække, nye billeder. Se frække Triana nøgen i hotjug her. Kort tid efter af billederne i dette galleri blev taget, døde den kendte på billedet. Det er ikke mere end en uge siden, at verden mistede en af sine absolut største skuespillere: Den talentfulde Robin Williams blev mandag den. Men vi fortsætter selvfølgelig med at arbejde sammen med ordensmagten for at komme til bunds i sagen, lyder det således fra det populære computerfirma. For tredje gang på under en måned har ukendte hackere nemlig fået adgang til en række kendissers private billeder, som de spreder via internetsider som 4chan og Reddit.

Videos

Hot AF Preview Clip Compilations #2.

Taletidskort udland frække billeder af kendte - Se fr

Under en uge senere tog Robin Williams sit eget liv - og konen har efterfølgende afsløret, at han kæmpede med både depressioner og de tidlige stadier af den frygtede sygdom Parkinson. Vi vil da lige gøre opmærksom på, at Triana også har optrådt nøgen på det danske babe univers. Men de skal altså holde øje med trafikken, siger den norske Paradise Hotel-vært Triana Iglesias til norsk Se og Hør som en kommentar til den store forargelse hendes nøgen-reklame for Reebook har skabt i det bornerte Norge. Ude godt hjemme bedst, a post shared by Julie Zangenberg juliezangenberg) on Jun 14, 2017 at 8:57am PDT. Se også: Dansk DJ deler hacket nøgenbillede af Rihanna. Fejrede veninde, derfor tog hun på ferie på Ibiza sammen med veninderne for at fejre sin venindes fødselsdag. De store reklamebilleder af den nøgne Triana skal nemlig hænges op ved blandt andet det store indkøbscenter Osly City. Billederne er derfor kendt som 'et af de sidste'. Her viser Katie Price brysterne frem i spaen.

0 tanker om “Taletidskort udland frække billeder af kendte

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *