Rigtige kvinder swinger klub ålborg

rigtige kvinder swinger klub ålborg

at finde en fyr i byen, og så kommer her i stedet for. Ejer Tim Fruergaard fortæller, at der ikke er en overvægt af enlige mænd i klubben. Klubbens dresscode: Fredag og lørdag mellem.00.00 er dresscoden "Erotisk klædt". Du kan læse mere om swingerklubberne her. Belysningen i klubben er erotisk hygge belysning under swinger arrangementerne, hvor imod den er mere mørk i dagtimerne, når klubben fungerer som Sexbiograf. På den måde signalerer navnet at det ikke er en swingerklub, men en sexbiograf for swingere på bestemte dage.

Rigtige kvinder swinger klub ålborg - Swingerklub mangler

Klubben er bygget op med et mindre barrum som centrum i klubben. Billeder af Pussykat Club: Klubbens holdning til sikker sex: Klubben opfordrer til brug af kondom, men kræver det ikke. Da Pussykat Club ikke er en swingerklub alle dage har vi valgt at kalde det en Swingerbiograf. Når man kommer til klubben, skal man gå ind gennem forretningen og henvende sig ved kassen. Dette rum er omklædningsrum når der afholdes swinger arrangement og biograf, når klubben fungerer som sexbiograf. Søndag - Torsdag, samt i dagtimerne fredag og lørdag, er der intet personale i klubben og dresscoden er fri. Der er desuden en del andre som er af privat karakter, og som kræver at man bliver optaget som medlem, før man kan benytte sig af deres faciliteter. I kan se hvilke arrangementer de afholder i vores klub kalender her. rigtige kvinder swinger klub ålborg Se events for alle klubberne, liste over klubber. I det største legerum finder man en større seng, samt gabestok, gynækologstol og elskovsgynge. Ved siden af baren finder man et rum, med et privat rum med Gloryhole, samt en træ gynge. Når man kommer ned ad trappen, har man omklædningsrum på sin venstre hånd. Har du besøgt en af klubberne, så skriv en anmeldelse så andre kan få glæde af det. Ingen af klubberne har på ingen måde med bordel virksomhed at gøre. Klubben er indrettet i kælderen under den erotiske forretning Pussycat. Når klubben fungerer som en sexbiograf, er baren lukket. 2, Hadsundvej i Vejgaard, slår begge dørene op, så nysgerrige kan få syn for sagen.

Rigtige kvinder swinger klub ålborg - Swingerklub aalborg kvinder

Singlefyre i høj kurs, en tendens man også oplever i swingerklubben Bella Fantasia i Nørresundby. Til alle Swinger arrangementer er der personale ved baren i klubben og der er en fast dresscode, som man kender det fra andre swingerklubber. Dette er en liste over de frække klubber der findes i Danmark. Er du en ung mand, single og mellem 20 og 35 år, så er du meget velkommen i landets swingerklubber. Her er ordentlig, pænt og rent, siger Tim Fruergaard. Vis, swingerklubber i Danmark på et større kort, danske Swingerklubber: Hvis der mangler en klub på listen, eller en klub er lukket og vi ikke har fået opdateret den, så skriv til. Få syn for sagen, er man en af de eftertragtede unge mænd, som måske går med overvejelser om at melde sig ind i en swingerklub, så er der mulighed for at se tingene an i den kommende uge. Søndag - Torsdag, samt i dagtimerne fredag og lørdag fungerer stedet som en sexbiograf. Bisex i klubben tillades mellem: Både kvinder og mænd! Rygepolitik i klubben: Rygning tilladt i aflukket rygerum. Vi kan derfor varmt anbefale jer at besøge Pussykat Club. Foruden fredag og lørdag har de nogle gange swinger arrangementer i klubben på hverdags aftner. For mens flere yngre kvinder udlever deres seksuelle fantasier i swingerklubberne, så mangler de unge fyre at have sex med.

0 tanker om “Rigtige kvinder swinger klub ålborg

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *