Massage måløv tantra københavn jeanette

massage måløv tantra københavn jeanette

Jeg er uddannet massr og har udvidet til tao tantrisk massage. Besg gerne min webside for mere information og booking data. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i Edens have. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Tantra Sjælland og København Public Group Facebook Tantramassage i København - Tantra i Kbh, på Møn og hjemme Tantra består af 4 erfarne tantrabehandlere, som alle er uddannet.H.A.I. (Copenhagen Heart Awakening Institute der er et af de ældste og mest velrenommerede tantrainstitutter i Danmark. Par tantra massage med to massører.

Tantra-massage - tantra: Massage måløv tantra københavn jeanette

Copenhagen Tantra består af 4 erfarne tantrabehandlere, som alle er uddannet.H.A.I. . Mange foretækker hjemmets trygge rammer, men det kan også være en ekstra luksus at have muligheden for at nyde den skønne følelse i krop og sind efter masagen uden at skulle ud og transportere sig for at komme hjem.  Det er primært weekends at der er mulighed for tantramassage, men spørg alligevel hvis du har lyst på en hverdag. Latest posts by Rasmus. Velkommen til min verden, celestine, tantrisk kvindegruppe, læs mere her. Få en uforpligtende snak med.

Massage måløv tantra københavn jeanette - Tantrabehandling i København

Erotic World Messen i Valbyhallen. Erotic world 4-6/10, kom og besøg Copenhagen Tantras store stand. Ønsker du at lære om tantra og få indsigt og øvelser? Deres fokusområder er også autentiske relationer og hjertekontakt. Du kan høre albummet her. Tak Celestine for at have bragt min mand og jeg til større interesse og lyst til læring af kombinationen mellem det spirituelle, det sensitive og det sensuelle." -Evy James Sampson, lÆS mere! Jeg tilbyder tantra terapi, par terapi, tantra massage og undervisning indenfor tantra, maskulinitet, femininitet, parforholdet, personlig og spirituel udvikling. Diana og Martin er internationalt anerkendte tantrabehandlere, tantralærere og sexologer med mange års erfaring indenfor bevidst integration af seksualitet og spiritualitet. Skjolds Plads Metro station, som er en del af Cityringen). Få nyheder fra - Tilmled vores nyhedsbrev.

Videos

Oil Cock Massage With Big Cumshot!

Massage måløv tantra københavn jeanette - Ældre Damer

Celestine Andersen - Tænd gnisten med tantra. Etik, professionalisme - og hjerte, tantraZone er et behandlings- og undervisningssted i København, etableret i 2009 af Diana Diakova og Martin Heese. Der vil være et tillæg for kørsel, og alt efter hvor og hvornår du ønsker at bestille tantramassage vil det være noget jeg siger ja eller nej til. En verden fuld af sanselighed og energi. De lever for tantra, er uddannede fra verdens bedste skoler i tantra og sexologi, har mere end.000 timers direkte behandlingserfaring tilsammen, og har gjort en kæmpe forskel i utallige menneskers liv. På villa fredericia moon massage østerbro Møn er der indrettet et stemningsfyldt massagerum. NY gruppe, starter til januar2020. Adressen er Bartholinsgade 15, 1356 København. En kombination af ovenstående færdigheder vil give dig en professionel, fantastisk og afslappende tantrisk oplevelse som fører til frigivelse af dine indre energier. Ønsker du mere udvikling i parforholdet, så tag på par kursus med din elskede og forny jeres forhold! Få særpris på udvalgte behandlinger og workshops - Prøve en 30 minutters prøvebehandling til 200 kr - Købe vores populære tantra-kits for par samt yoniæg. TantraZone er klinikdelen af Copenhagen Heart Awakening Institute, I daglig tale kaldet. Vesterbrogade 20a, københavn. Her kommer du direkte til kildens udspring. Par kurser, hvornår har dit parforhold sidst fået et service tjek? Ønsker du tantramassage hjemme er det også en mulighed. LYT HER, velkommen til en verden af tantra, terapi, personlig spirituel udvikling. For kvinder, tantra for par, for mænd. Online videokursus om tantra. Lad dig guide gennem forskellige meditationer, der alle tager dig ind i en fredfyldt tilstand og giver dig svar på livets dybe spørgsmål. Episoder: 19, brug rabatkoden "edenshave25" og spar 25. Nyt album ude nu! massage måløv tantra københavn jeanette

0 tanker om “Massage måløv tantra københavn jeanette

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *