Masager piger citat om ægteskab

jeg altid har ønsker at være. Rygning eller at glemme din hustrus fødselsdag er sundhedsskadeligt. Marilyn Monroe Du er og altid har været min drøm. Den elsker ikke, som ikke viser sin kærlighed. Mange kvinder misunder deres mand, fordi han er så lykkelig Jean Rigaux. Herman Bang Jeg har altid sagt, at en kvinde skal gifte sig af kærlighed og det skal hun blive ved med, til hun finder dem rigtige.

Citater om: Masager piger citat om ægteskab

Mignon Mclaughlin Man bør kun vælge til hustru den kvinde, som man ville vælge til ven, hvis hun var mand. Billy Crystal Sand kærlighed begynder der, hvor der ikke ventes gengæld. Se også: Listen med de smukkeste kærlighedssange gennem tiden. Læs også: Husker du at sige søde ord til din kæreste? Jeg elsker mænd, som har en fremtid, og kvinder, som har en fortid Oscar Wilde. Og det eneste vi aldrig giver nok af, er kærlighed. Jeg elsker mænd, ikke for at de er mænd, men for at de ikke er kvinder Kristina af Sverige. Blaise Pascal: Hjertet har sine egne grunde, som forstanden intet kender til. Det samme gælder en mand. Når nogen skal giftes, så giver de sit liv til et andet mennesker og ser sig selv danne et familie og blive gamle under samme tag.

Masager piger citat om ægteskab - Bryllups citater

Ukendt, min hidtil største bedrift i livet har været at elske dig og blive elsket af dig. Kvinden frygter ikke alderen. Antoine de Saint-Exupery At elske og blive elsket er som at føle solen fra begge sider. James Goldsmith Min første øjekast faldt på dit hjerte. Den tåler alt, tror alt, håber alt og udholder alt. Kvinderne gør sig kun pæne, fordi mandens øjne er bedre udviklede end hans forstand Doris Day.

0 tanker om “Masager piger citat om ægteskab

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *