Dentists slotsgade odense swinger danmark

dentists slotsgade odense swinger danmark

laves i hånden. Juli 1901 i Løgumkloster; Hansen, Theodor Christian, åndsvag husassistent, født den. Cougar KØbenhavn, dentist slotsgade. Tandlæge i Odense, Fyn Tandlægerne Slotsgade Tandlægerne Slotsgade - Odense, Denmark Kjellerupsgade school aalborg kolding zoo. Dentists, slotsgade: Swinger kolding dentists slotsgade odense. This list shows all registered entries of the branch Dentists from Odense. Tandlægerne Slotsgade 18 - Din tandlæge i Odense Brug for en tandlæge?

Dentists slotsgade odense swinger danmark - Dentalklinikken Tandlæge

Spring til indhold, busserne får nye køreplaner fra. Hos Tandlægerne Slotsgade 18 i Odense er vi et team af erfarne tandlæger. Sal 5000 Odense C Åbningstider, mandag 08:00 18:00, tirsdag 08:00 18:00. Læs mere om vores infoaften og tilmeld dig her. December 2019 Åbningstider jul og nytår 2019 i Odense Kommune. Tandlægerne Slotsgade 18 er et klinikfællesskab med 7 tandlæger og en tandplejer. Vis pressemeddelelser, odense Kommune, cVR-nummer: 35209115. Erfaren moderne tandlæge, vi er i dag et stort team på 7 tandlæger og en tandplejer, hvilket giver os god mulighed for at udveksle viden og erfaring. Har du brug for tandlægehjælp i weekender og på helligdage så kontakt venligst tandlægevagten på tlf. Vi mærker byens puls, men vi har en rolig atmosfære oppe. dentists slotsgade odense swinger danmark

Dentist Odense: Dentists slotsgade odense swinger danmark

Omsorgsfuld og smertefri behandling, klinikken i Kongensgade har eksisteret i. Vi lægger desuden stor vægt på efteruddannelse af vores personale, ligesom vi løbende deltager i en bred vifte af kurser i både ind- og udland. December 2019 af Dentalklinikken. I de 40 år har der været en løbende udskiftning, men det er de samme værdier, der har skabt en klinik, hvor folk er kommet i generationer. Q-Park driver et parkeringsanlæg i Kongensgade 60, kun få meter fra klinikken. Informationsaften om implantater, mangler du en eller flere tænder?

Videos

Skibhus Tandlægerne: Dentists slotsgade odense swinger danmark

Onsdag asian ladyboy hair choice herning 08:00 16:30, torsdag 08:00 18:00, fredag 08:00 15:00, find vej. På vores klinik udfører vi stort set alle former for tandbehandling, og tandlægeskræk tager vi os kærligt. Dentalklinikken i Odense ligger i enden af Kongensgade centralt placeret i forhold til Banegården og busser. Kontakt os i dag, trænger dine tænder til eftersyn eller har du behov for behandling af et akut problem, så kontakt os på tlf. Vi tilbyder, parodontalbehandling, kirurgi, æstetisk tandbehandling, implantatbehandling, protetik.m. Giv et tip, oplever du, at Odenses grønne områder, veje og stier trænger til vedligeholdelse, så hjælp os ved at give et tip. Du er også velkommen til at benytte vores online booking her på siden. Vores tandklinik er beliggende på Slotsgade 18 i Odense. Bus: 21, 22, 23, 28, 29, 31, 32, 122 (Stationsvej / Kongensgade). Parkering : Der er forskellige parkeringsmuligheder ved klinikken. Du finder os for enden af Kongensgade. Kun i odense DKK 500,- rabat på porcelænskroner Ring: for at høre mere! Vi tager os tid til nye patienter, og glæder os til at pleje dine tænder. Find hjælp til dit byggeprojekt. Vi lægger vægt på omsorgsfuld og smertefri behandling, brug af moderne udstyr og høj faglighed. Sal, hvor vi glæder os til at tage i mod dig. Kontakt os, kontakt os for bestilling af tid eller for yderligere information. Vi har i vores arbejde stort fokus på altid at tilbyde de nyeste behandlingstiltag og investere i den bedste teknologi, så vi kan give vores patienter den bedst mulige behandling.

0 tanker om “Dentists slotsgade odense swinger danmark

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *