Thai sex københavn massage kbh nv

thai sex københavn massage kbh nv

tilbyder vi thai massage i København ud fra de traditionelle østerlandske dogmer. Golden Star Wellness, hindegade 5 1303 København K Åbningstider, mandag.00 -.00, tirsdag.00 -.00. Kortoversigt, søg, filtrer visninger news, tilmeld News, dette er nyt, der er ikke fundet nogen aktuelle visninger. » Denmark danmark københavn byer, udprintet af /city/db/ 10 registreringer fundet, vis på bykort. Brøndby   Tel.: (45) (Kasja)   Email: Kasja(at)tantraforyou(dot)dk. Alle vores piger har mange års erfaring med thai massage, og du er derfor sikker på at få en korrekt udført thai massage i København, hvor der er fokus på dit velvære. På den måde vil du efter en session hos Golden Star Wellness opleve en fysisk energiforløsning.

Suphatsorn Thai Wellness Wellness: Thai sex københavn massage kbh nv

Min speciale er Tantra og Body2body massage, hvor jeg med min egen udviklede teknik vil give dig en skøn oplevelse, hvor jeg pirrer og udfordrer din krops erogene zoner, så du opnår den ultimative oplevelse af nærvær og sanselighed. Vores thai massage er placeret i Indre By, hvor du nemt kan komme til med offentlig transport. 08:27, velkommen Til ( Kbh nv privat lejlighed ). En kombination af ovenstående færdigheder vil give dig en professionel, fantastisk og afslappende tantrisk oplevelse som fører til frigivelse af dine indre energier. Vores thai massage i KBH har en holistisk tilgang, hvor der tages hånd om både din krop og dit sinds velvære. Jeg er også certificeret i Reiki. Jeg er en glade thaipigen med godt humør når du besøger mig. Ring og bestil thai massage i Indre By vi glæder os til at høre fra dig! Selve thai massagen er et kropsterapeutisk håndværk, der har været kendt og brugt i flere tusinde år, hvor thai massøren styrker og helbreder dit sind og din krop.

Thai Massage: Thai sex københavn massage kbh nv

Her på hjemmesiden kan du læse lidt mere om vores forskellige typer massage. Vi tilbyder blandt andet både oliemassage, parmassage og tantrisk massage. Kasja, min baggrund, jeg er uddannet massør og trænet i tao tantrisk massage hos selveste Niels Dencker. Efter vores thai massage i København, vil du opnå en afstressende fornemmelse i alle muskler og du vil opleve en frigørelse af energi i hele kroppen både mentalt og fysisk. Golden Star Wellness tilbyder thai massage i KBH, hvor alle kroppens muskler masseres. Du kan også læse mere om vores tantra massage her. Gdpr compliance: I register my visitors IP addresses and visited pages solely for visitor statistics. Forkæl dig selv og få ny energi thai massage KBH. Book tid på, book tid online eller på telefon. Jeg snakker selvfølgelig engelsk og dansk, jeg tilbyder kunne massage til skandinaviske mænd, der er altid mulighed for bad før og efter et besøg hos mig. Ring og book tid på telefon, vores behandling er ideel for ømme og trætte muskler, da du vil få en oplevelse escort skive gangbang i danmark af afslapning i hele kroppen. Vores adresse er Hindegade 5, lige ved Marmorkirken Metro og ganske få minutters gang fra Kongens Nytorv. Hos Golden Star Wellness tilbyder vi thai massage i KBH udført af professionelle og veltrænede thailandske massører. Ved at trde ind har du begyndt din rejse ud i den spirituelle verden af tantra.

0 tanker om “Thai sex københavn massage kbh nv

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *