Petra nagel strittende bryster

lærte ikke at elske min krop, men jeg Dansk tv-vært ked af at optræde i bikini. Petra Nagel datede den brasilianske Jefferson på tv kun iført bikini - det blev hun efterfølgende meget ked. Publikum prøver ihærdigt at få DR-vært. Petra Nagel til at gøre hende selskab i konkurrencen, men forgæves. Josefines konkurrenter tæller nordjyske Bastian på 19 år, en fyr ved navn Simon, Thomas, der er 38 og lastbilchauffør som man skal heppe på, fordi han er fattig, siger han selv og ikke mindst Christian, der har mere end. TV-vært Petra Nagel: Jeg burde nyde livet men jeg kunne Petra Nagel om sin krop: Du har nok den klammeste røv Interview med Petra Nagel - Vores Børn Petra Nagel : Jeg lærte ikke at elske min krop, men jeg lærte at holde op med at tænke så grimt om den hele tiden. Der er tynd, med hvepsetalje, sixpack, runde bryster, langt, tykt hår. Linse, Camilla Martin. Petra Nagel taler i dette afsnit om vigtigheden af, at både mænd og kvinder kan vise deres nipples og hvor meget bryster egentlig betyder for det at føle sig som kvinde. Gennem hele hendes ungdom kværnede en stemme inde i hovedet. I sidste uge opsøgte vi så en ammevejleder, og hun sagde: Du drikker overhovedet ikke nok vand. OM DE konstante bekymringer, jeg er konstant bekymret. Episode 3, i dagens panel, har Linse besøg af Petra Nagel, Patrick Brylov fra Paradise Hotel og en masse skønne kvinder. Josefine, deltager i nøgenkanoræset på smukfest - Jeg forstår ikke rigtig, at der ikke er andre piger, der tør. Eller der var dem, som sagde: Glæd dig til at blive mor, for så er der mange andre ting end kroppen, der bliver vigtigere. Det ville også virkelig have været tamt, hvis programmerne sluttede uden fødslen, men bare med en baby og et: Her er han så! Og jeg var ked af det. Det er vigtigt for mig at sige, at jeg jo ikke er ekspert, bare fordi jeg har lavet de her programmer.

Petra Nagel: Petra nagel strittende bryster

Alle de tanker, ved jeg, er normale. Bliver han nu stor og stærk? Jeg prøver også at bruge nogle af de tricks, jeg fik i Petra elsker sig selv og rose mig selv lidt. Han fik hende nemlig overtalt til at tage en lille badetur i havet ved storbyen Rio de Janeiro, hvor hun blev overrasket af de strenge understrømme i vandet og var tæt på at drukne. LÆS OGSÅ: Hvornår skal børn have en hobby. Jeg har et relativt almindeligt liv med et dejligt job. Det er ikke Paradise Hotel eller Hollywoodfruer. Se her, hvordan det gik.

Sådan har: Petra nagel strittende bryster

Ekstra 3, publiceret:, varighed: 12:01. Ekstra 2, publiceret:, varighed: 13:40. OM AT have ET TV-hold MED TIL FØdslen. 'Petra elsker sig selv DR3,. Ekstra 3, publiceret:, varighed: 12:33. Folk siger til mig, bare vent til du får børn, så vil dit fokus helt naturligt flytte sig fra egen krop og til barnet. Jeg er på ingen måde unik. Men jeg skal arbejde på det hver dag. Seerne fik lov at komme med helt ind på fødestuen og se Petra Nagel blive mor for første gang.

0 tanker om “Petra nagel strittende bryster

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *